Дали си дел од оваа институција ?

Предложи промена во содржината!

Локација

Скопје.

За образовниот центар

Different е ИТ компанија која постои од 2013 годинa. До сега има изработено повеќе од 1000 проекти од областа на: Softver Design and Development Mobile aplication development Social Media Marketing and Search Engine Optimization Video Production and Post Production Graphic design Зошто да бидете дел од некој од нашите курсеви или академии? - Поседуваме квалитет - Имаме долгогодишно искуство - Имаме одлични предавачи - Знаењето е загарантирано - Можност за работа на реални проекти - Загарантирана пракса - Можност за вработување

Пронајди ја соодветната Програма

Споделени искуства

Севкупна просечна оценка -

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

5.00/5

Jana Marinkovska, Графички дизајнер

Академија за Графички Дизајн - Different Academy

Алумни - Генерација 2021

Одличен пристап кон студентите во текот а и по завршетокот на курсот. Несебично споделување на секакви информации и комплетна посветеност од страна на инструкторката. Позитивно искуство во секој поглед и топла препорака за секој што има желба да се надоградува професионално.

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

5/5