School logo

ЏОЛЕВ И УМЕТНОСТИТЕ

 • Star colored gray
 • Star colored gray
 • Star colored gray
 • Star colored gray
 • Star colored gray

3.46/5

Дали си дел од оваа институција ?

Предложи промена во содржината!

Локација

Скопје.

За образовниот центар

ЏОЛЕВ И УМЕТНОСТИТЕ e школа за уметност и дизајн којашто веќе деветта година по ред креира и организира програми во вид на академии, курсеви, обуки, предавања и работилници од областа на уметноста, дизајнот и науките блиски на уметноста.

Пронајди ја соодветната Програма

Споделени искуства

Севкупна просечна оценка -

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

3.46/5

Анонимен, Маркетер и Графички Дизајнер

АКАДЕМИЈА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН - ЏОЛЕВ И УМЕТНОСТИТЕ

Алумни - Генерација 2020

Планираната наставна програма не беше реализирана според договорот. Постојани одложувања на предавањата, без согласност со обврските на студентите. Непрофесионално однесување од страна на менторите и вработените кон студентите за време на предавањата и состаноците, со исклучок на менторите кои беа посветени за нивниот предмет. Лошо етичко однесување и секојдневно потценување и исмејување на вештините на студентите, додека се во процес на учење нови алатки и програми.

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

1.6/5

Анонимен, Ревизор

АКАДЕМИЈА ЗА ВИЗУЕЛНИ УМЕТНОСТИ - ЏОЛЕВ И УМЕТНОСТИТЕ

Сегашен студент

Одлично искуство! Препорачувам!

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

5/5

Елена Стојковска, Графички дизајнер

АКАДЕМИЈА ЗА ВИЗУЕЛНИ УМЕТНОСТИ - ЏОЛЕВ И УМЕТНОСТИТЕ

Алумни - Генерација 2019

Убава атмосфера за учење, одлично селектиран образовен кадар.

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

4.2/5

КатеринаТошева, FashionDesigner

АКАДЕМИЈА ЗА МОДЕН ДИЗАЈН - ЏОЛЕВ И УМЕТНОСТИТЕ

Алумни - Генерација 2017

Академијата има одлична програма и ментори со огромно знаење и искуство.

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

5/5

Анонимен,

АКАДЕМИЈА ЗА ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН - ЏОЛЕВ И УМЕТНОСТИТЕ

Алумни - Генерација 2018

Дел од инструкторите воопшто не умееа да го пренесат знаењето, во програмата имаше делови кои беа таму за пополнат часови. Влегов со многу ентузијам и излегов разочарана. Комуникацијата со вработените беше добра.

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

1.5/5