Дали си дел од оваа институција ?

Предложи промена во содржината!

Локација

Скопје.

За образовниот центар

Brainster е интернационална и акредитирана едукативна институција која нуди висококвалитетни академии за луѓе кои сакаат да променат кариера. Низ академиите, курсевите, партнерите за вработување, реалните проекти, експертите од индустријата, истражувачите, иноваторите, професорите и тимот, Brainster им помогна на повеќе од 10 000 луѓе во 4 држави да дојдат до кариерата која ја посакуваат. Brainster организира академии во следните области: Програмирање, Data Science, Маркетинг, Дизајн, UX/UI, Software Testing, HR, Project and Product Management и Business Intelligence.

Пронајди ја соодветната Програма

Споделени искуства

Севкупна просечна оценка -

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

4.78/5

Petar Urdjanov, Data Scientist

Академија за Data Science - Brainster

Алумни - Генерација 2021

Одлична наставна програма, најголемиот дел од инструкторите беа навистина на ниво на академски професори, секоја чест за нив. Супер развиен продукт во смисла на платформа за учење и работа, со работилници и домашни задачи. Потребна е дополнителна работа но наставниот материјал е сосема доволен за да биде водич низ сопственото усовршување.

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

4.9/5

Ivana mitreska, Marketing

Академија за Графички Дизајн - Brainster

Алумни - Генерација 2021

Super. Mn proekti (realni i fiktivni) super mentori (so isklucik na kire-photoshop) Sekogas izleguvaat vo presret za dopolnitelno pojasnuvanje i dopolnitelni casovi

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

4.4/5

Стефан Петровски, Full stack web developer

Академија за Програмирање - Full Stack - Brainster

Алумни - Генерација 2019

Моето искуство во Brainster беше многу позитивно и им препорачал на сите доколку сакаат да научат full stack web development да се запишат во Brainster

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

5/5

Hristijan Durgutov, Bussines analyst

Академија за Data Science - Brainster

Алумни - Генерација 2022

Odlicno

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

4.7/5

Анонимен,

Академија за Project & Product Management - Brainster

Алумни - Генерација 2021

Ако треба да изберам еден збор за да ја опишам Академијата за Product and Project Management тоа би било практична. Целото знаење е целосно применливо на идни работни позиции, она што мене лично ми беше најважно при изборот на Академијата. Одлични предавачи, супер корисни менторски средби, и се разбира одлична работна атмосфера во која постојано бев поттикнувана да учам и совладувам нови теми и материјали. Топло ја препорачувам на сите кои или сакаат да се надоградат или сакаат да почнат од почеток како проект или продукт менаџери.

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

5/5

Филип Арсеновски, BI Analyst

Академија за Data Science - Brainster

Алумни - Генерација 2020

Со сериозен пристап и голема посветеност може многу да се постигне. Трудот кој се вложува се согледува од страна на Brainster и потоа соодветно по заслуги се вршат препораки по фирми. Инструкторите се искусни врвни професионалци спремни да одговорат на сите прашања и да помогнат во секое време. Програмата е доста солидна која овозможува одлична основа за понатамошна кариера во оваа област.

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

5/5

12

20