Дали си дел од оваа институција ?

Предложи промена во содржината!

Локација

Скопје.

За образовниот центар

N\A

Пронајди ја соодветната Програма

Споделени искуства

Севкупна просечна оценка -

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

3.88/5

Анонимен, Graficki dizajner

UX\UI - Creative hub Скопје

Алумни - Генерација 2019

Prekrasno iskustvo! So Creative Hub sum od pocetokot, uste koga se otvorija. Pred se ja posetuvav ubrzanata akademijata za Graficki dizajn (mesec dena), a podocna resiv da se zapisam na Web akademijata (godina ipol). Prezadovolna i on niv i od instruktorite/profesorite i od se sto nauciv. Sekogas tuka za tebe vo bilo koe vreme za sto i da ti treba i za bilo kakov problem da imas so ete da gi narecam novite steknati znaenja za UX/UI. Ne samo profesorite/predavacite, nego i lugeto od samata akademija, duri i dolgo posle moeto zavrsuvanje na akademiite. Sekoja cest za Arijana i Bojan, koi se maksimalno posveteni vo toa sto go rabotat! Beskrajno sum im blagodarna i samo neka prodolzat taka i da se sirat! Nesto sto mn cenam kaj niv e deka posle sekoja akademjja, duri ako ne se lazam imase i za vreme na akademjjata, imavme da popolnime anonimno ili javno kako sakame sto mislime za predavacite, programata, celata akademija. Mozevme i usno sekako ako imame da kazeme nesto poveke, odlicnoto e sto super gi prifakaat kritikite ako gi imas i veke sledniot den se trudat/istrazuvaat kako da go resat toj problem i kako da se podobrat! Poradi toa i sekoja godina se se podobri i podobri! Isto taka steknav i mn novi prijatelstva za vreme na akademijata so koi do den denes sum vo kontakt i se druzam. Creative Hub you are the best! Toplo gi preporacuvam na sekoj sto saka da nauci nova struka, da nauci nekoj nov kurs ili ednostavno da si go prosiri znaenjeto vo svojata struka. :)

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

4.6/5

Марија Конеска, HR Manager

HR Академија - Creative hub Скопје

Алумни - Генерација 2019

Доста богата програма со практични примери. Програма во која постојано се работеше практично на моментални ситуации во компаниите. Предавачи со долгогодишно искуство од областа и со многу познавања. Призната диплома интернационално. Следење на трендови. Отворени и после завршувањето на академијата. Многу позитивна атмосфера

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

4.5/5

Katerina Todorovska, CRM Manager

HR Академија - Creative hub Скопје

Алумни - Генерација 2020

Mozebi programata i celata akademija ke beshe pouspeshna dokolku casovite se odvivaaso prisustvo a ne online.

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

2.1/5

Анонимен, Дигитален Маркетер

Дигитален маркетинг - Creative hub Скопје

Алумни - Генерација 2020

Ја препорачувам академијата на сите заинтересирани во областа на маркетингот, од причина што часовите се многу интерактивни, а знаењето што го стекнуваме е апликативно.

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

4.2/5

Зорица Блажеска, Дигитален Маркетер

Дигитален маркетинг - Creative hub Скопје

Алумни - Генерација 2020

Имав прекрасно искуство на Академијата за Дигтален Маркетинг и Акаунт Менаџмент во Creative Hub. Работата на реални проекти и брифингот кој што ни го даваа предавачите буквално ми помогна премногу во развојот на мојата кариера во иднина. Можам да кажам дека предавачите се врвни професоналци кој што секогаш беа достапни за студентите и помагаа да да ни се разјаснат подобро работите. Омилен предмет ми беше SEO и Account Management. Доколку размислувате за промена на професијата, искрено препорачувам :)

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

4/5