Дали си дел од оваа институција ?

Предложи промена во содржината!

Локација

Скопје.

За образовниот центар

Институт КОНЦЕПТ е тренинг центар за едукација и професионален развој. Таргетира два сегмента, а тоа се: млади, на кои им се потребни нови применливи вештини и бизнис секторот, на кој му е потребна континуирана едукација. КОНЦЕПТ ги следи трендовите и секогаш има актуелни содржини. Настаните во КОНЦЕПТ спојуваат добра содржина, врвни експерти, одлични услови и нетворкинг. КОНЦЕПТ организира академии, курсеви, модули, обуки, тим билдинзи и in-house обуки.

12

4

Пронајди ја соодветната Програма