School logo

Јавен Адвертајзинг

 • Star colored gray
 • Star colored gray
 • Star colored gray
 • Star colored gray
 • Star colored gray

5.00/5

Дали си дел од оваа институција ?

Предложи промена во содржината!

Локација

Охрид, Битола.

За образовниот центар

Јавен Адвертајзинг е верифицирана институција од страна на Министерството за образование и наука, како и Центарот за образование на возрасните. Jaвен Адвертајзинг нуди голем избор на Академии и обуки од областа на дигиталниот маркетинг, графичкиот дизајн, бази на податоци, проектен менаџмент, како и програмирање со различни технологии и програмски јазици. Едукативниот дел на Јавен Адвертајзинг постои на пазарот повеќе од 3 години, и во текот на овој период имаат поминато повеќе од 1000 студенти. Јавен Адвертајзинг има склучено договори за соработка со локални фирми и организации каде што се препорачуваат студентите за вработување и пракса. Вработливоста на студентите е од голема важност во работењето на Јавен Адвертајзинг, и секоја година се доживува се поголем и поголем успех. Освен едукација, Јавен Адвертајзинг се занимава и со креирање на софтверски решенија, веб страни, како и водење на дигитален маркетинг.

Пронајди ја соодветната Програма

Споделени искуства

Севкупна просечна оценка -

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

5.00/5

Александар Христовски, Советник за правни работи и управување со човечки ресурси

Front-End Developer - Јавен Адвертајзинг

Сегашен студент

Прекрасно искуство, односно Академија составена од врвни и професионални предавачи, кои несебично ни го пренесоа целото знаење од областа на Front End програмирањето.

Вкупен впечаток

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Наставна програма

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Помош при вработување

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Професори

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Комуникација со вработени

 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green
 • Star colored green

Севкупнa оценка

5/5