Пред да започнеш со своето образование, дознај повеќе за образовниот систем.

Пребарај Центри. Прочитај Препораки.

Кон најдобро рангираните центри

Man holding laptop with one hand and using it with another while smiling

Пронајди ја соодветната Програма

151

Образовни центри

1016

Препораки од студенти

359

Студенти побараа наша препорака

Најдобри формални и неформални едукативни центри за 2021 година:

Со цел да ви помогнеме да ја направите најдобрата одлука за вашето образование, 99Schools изработи систем за рангирање на сите едукативни центри во земјава.

 1. 1

  Brainster

  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green

  4.74/5

  125 Оцени

 2. 2

  Факултет за деловна економија и организациони науки

  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green

  4.52/5

  20 Оцени

 3. 3

  Факултет за политички науки

  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green

  4.41/5

  8 Оцени

 4. 4

  Семос Едукација

  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green

  4.39/5

  31 Оцени

 5. 5

  Seavus Education & Development Center (SEDC)

  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green
  • Star colored green

  4.13/5

  42 Оцени

Етика на 99Schools

99Schools постои со цел да им овозможи информиран избор на идните студенти и сите други заинтересирани за надоградување на своите вештини. Потребата за информиран избор сега е потребна повеќе од било кога, благодарение на брзо-растечката понуда на едукативни центри. Ние сме целосно фокусирани на студентите и наша главна задача е да им овозможиме објективно рангирање на центрите базирано на искуствата на студентите.

Секој студент или алумни ќе може да допринесе со споделување на своето искуство во делот сподели искуство. 99Schools е информативен и веродостоен извор и го задржува правото да ја отстрани секоја содржина што не ги исполнува нашите стандарди.

Бизнис моделот на 99schools е базиран на спонзорства со цел овој ресурс да е бесплатен за студентите. Спонзорираните содржини се јасно обележани како такви и во случај на склучување на партнерства со рeкламирачки цели, 99Schools превзема чекори за да се осигура дека етиката на нашите партнери е на исто ниво со нашата.